Vår mat

Fem goda år i Borås

I fem år har vi på InSpice lagat mat från det indiska köket, alltid med känsla för de genuina smakerna och klassiska recepten som utgör matkulturen. Vi lagar maten på samma sätt idag som när vi öppnade, så som vi en gång i tiden lärt oss av familjen och andra begåvade kockar. Vår mat är, precis som kulturen, kantad av  tradition.

Inspice Förrätter

Förrätter

Sugen på något litet innan du hugger in i huvudrätten? Prova en av våra appetizers. Varför inte smaka på pakora, samosa, eller något annat som faller dig i smaken?

Se menyn
Inspice Varmrätt

Varmrätter

Marinerat och friterat, grillat och grytor. Valen av huvudrätter är många hos oss, och du kommer garanterat hitta något du tycker om. Kom ihåg att du själv kan välja hur stark din mat ska vara.

Se menyn
InSPice Sides

Sides

Ingen indisk måltid är komplett utan naanbröd, bakat färskt och som alltid serveras till lunch. Eller välj till något annat för att lyfta din smakupplevelse ytterligare.

Se menyn
InSpice Team
Vårt uppdrag

Hur vi lagar din mat

Vi vill laga och servera mat som härstammar från och inspirerad av den indiska matkulturen. Vi tillagar den på sätt som vi lärt oss av erfarna kockar och familjer, för att hålla recept och traditioner vid liv. Vårt mål är att alltid arbeta med råvaror av bästa kvalitet och från så lokala producenter som möjligt.

Kontakta oss
De bästa vi serverar

Kockens val

Prova gärna Samosa, goda vegetariska piroger, eller Chicken Tikka, ugnsgrillad marinerad kyckling. Två förrätter som ger din indiska matupplevelse en bra start.

 

InSpice SamosaInSpice ChickenTikka

Tikka masala, gjord på lamm eller kyckling, är en rätt du absolut borde smaka; en ljuvlig gryta i god sås serverad med ris. Dessutom finns ett urval av biritanirätter, grönsaker med ingefära, vitlök, lök, tomat, yoghurt, kryddor och basmatiris.

InSpice TikkaInSpice Biryani

Avsluta middagen med något sött som delikata gulab jamun, mujka och bärstora godbitar. Eller prova på Mango lassi, en söt yoghurtdryck gjord med mjölk och mangopuré.

InSpice Golab JamunInSpice Mango Lassi